linkedin Telefoon   Email adres

  • Slider 1

Over ons…

Uit Enkhuizen

Over Pensioenadviesbureau Noord Holland BV

Pensioenadviesbureau Noord Holland BV is gestart op 1 juli 2015 en komt voort uit INTRAMAR intermediair uit Den Helder. Pensioen is een complexe materie en vraagt om specialistische kennis. Kennis die je alleen maar hebt als je je dagelijks bezig houdt met deze materie.

Wij zijn gevestigd in Enkhuizen en bedienen van hieruit, maar niet beperkt tot, de gehele regio Noord-Holland en Flevoland. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn wij in staat iedere vraag over pensioen te behandelen. Van het opzetten van een pensioenregeling tot juridische ondersteuning bij ontslag of overnames.

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Deze deskundigheid wordt enerzijds gewaarborgd door de wettelijke opleidingseisen, aan de andere kant vinden wij deze waarborg niet ver genoeg gaan. Daarom hebben wij de accreditatie “gecertificeerd werkingsonderzoeker” (t.b.v. Bedrijfstakpensioenfondsen) en zijn wij vestiging van het Nederlands Pensioenbureau. Deze laatste aansluiting verplicht ons een tweemaandelijkse update cursus te volgen. Hierdoor is onze kennis gegarandeerd actueel.