linkedin Telefoon   Email adres

  • Slider 1

Begeeft ú zich op glad ijs?

Of haalt u dé specialist erbij?

Samenwerking met intermediairs

Nog niet zo heel lang geleden was het gebruikelijk dat een generiek intermediair zich ook bezig hield met pensioenadvies. Inmiddels is er veel veranderd en zijn veel intermediairs gestopt met pensioenadvies. Nadien is pensioenadvies toebedeeld aan een drietal groepen:

  • Grotere intermediairs
  • Accountants
  • Pensioenadvieskantoren

Tot deze laatste groep behoren wij. In de dagelijkse praktijk doen wij niets anders dan het adviseren en beheren van ouderdoms- en nabestaandenvoorzieningen.

Voor u biedt samenwerking met Pensioenadviesbureau Noord Holland grote voordelen. U loopt immers geen portefeuille risico want een schadeverzekering, inkomensverzekering of hypotheek adviseren kunnen wij niet, willen wij niet en doen wij niet. En dit zal ook zo blijven. Door met ons samen te werken kunt u uw relatie wel volledig helpen en zodoende een full service kantoor te blijven.

Adviseert  en beheert u nog wel pensioen, ook dan is samenwerking mogelijk. Omdat wij vestiging zijn van Nederlands Pensioenbureau kunnen wij u onder andere Pensioendossier Audits aanbieden. Met deze audits checken wij uw pensioendossiers op naleving van de WFT en civiel juridische bepalingen. Geheel onafhankelijk en zonder een oordeel, puur ter verbetering van de kwaliteit van uw pensioenadvies.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.