Baas over uw pensioen

Bent u baas over uw pensioenen wanneer u alle ins en outs daarvan kent? We dachten het niet! Die kennis is voorbehouden aan een kleine groep specialisten.

Gelukkig bent u nu beland op de website van zo’n specialist. Als onafhankelijk pensioenspecialist zijn wij in staat om u weer baas over uw pensioen te laten worden. Of u nu werknemer bent of werkgever met een collectieve regeling voor uw werknemers.

Pensioen is een ingewikkelde zaak: grofweg 90% van de Nederlanders begrijpt niet hoe (hun) pensioenen in elkaar zitten. Hierdoor is het voor hen lastig in te schatten wat een pensioenregeling inhoudt en welke mogelijkheden ze hebben. Zonder die kennis kunnen ze de consequenties van bijvoorbeeld het veranderen van hun pensioenleeftijd niet inschatten. En dat terwijl er voldoende mogelijkheden zijn om hier mee om te gaan.

De beste oplossing is heldere communicatie door een heldere specialist. Hoewel de overheid samen met de pensioenuitvoerders er hard aan werkt om pensioencommunicatie naar een hoger niveau te tillen, blijft die manier van communiceren een vorm van wat wij noemen ‘haal-communicatie’: niet uw specifieke behoefte staat centraal, maar hun specifieke aanbod.

Wij vinden, als je echt goed wil communiceren, je aan de slag moet gaan met ‘breng-communicatie’: niet het aanbod staat centraal, maar uw vraag! Dit doen wij in persoonlijke gesprekken met u en uw werknemers, ondersteund door slimme en innovatieve software-oplossingen. Deze oplossingen geven ons de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de financiële situatie bij pensioneren of overlijden in kaart te brengen.

Het voordeel voor u als werkgever? Kort gezegd, blije werknemers! U heeft immers laten zien dat u het als werkgever goed voor hen hebt geregeld. En oudere werknemers, zij hebben kunnen zien dat er mogelijkheden zijn om eerder te gaan genieten dan ze dachten. Bijkomend voordeel voor u als werkgever; minder ziekteverzuim en – vooral – een betere doorstroom van medewerkers in uw organisatie.

Bent u al aangesloten bij een bedrijfstakpensioenfonds? Geen probleem! In veel gevallen valt op het gebied van ‘breng-communicatie’ juist hier de winst te behalen.

Ook baas zijn
over je pensioen?

Vul onderstaand formulier in