Welkom bij Pensioenadviesbureau Noord Holland

Pensioenadviesbureau Noord Holland versterkt NLPensioen na overname

Met groot genoegen kondigen we aan dat NLPensioen het gerenommeerde bedrijf Pensioenadviesbureau Noord Holland heeft overgenomen. Als gespecialiseerde pensioenadviseurs op het gebied van collectieve pensioenregelingen, versterken we onze positie in de sector en breiden we onze dienstverlening verder uit.

Een Strategische Versterking

De overname van Pensioenadviesbureau Noord Holland markeert een belangrijke mijlpaal voor NLPensioen. Het bureau heeft een solide reputatie opgebouwd en staat bekend om zijn diepgaande kennis en expertise op het gebied van collectieve pensioenregelingen. Door deze expertise te integreren in onze organisatie, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn bij het vormgeven en beheren van hun pensioenplannen.

Lees meer….

Deskundig, transparant en onafhankelijk pensioenadvies voor werkgever, werknemer én ZZP-er. Opererend vanuit Andijk bedienen wij de volledige regio Noord-Holland en Flevoland. Bij ons bent u uiteraard aan het juiste adres voor het meest passende pensioenadvies.

Een stap verder

Maar wij gaan een stap verder. Met het inzetten van pensioencommunicatie als tool voor de inzetbaarheid van uw personeel en de werving van nieuw personeel. Maar ook het in kaart brengen van risico’s bij bedrijfsovernames, aansluiting bij bedrijfstakpensioenfondsen of juridische geschillen met personeel of juist andersom. Inzichtelijk pensioen Met behulp van innovatieve software en slimme oplossingen maken wij uw en ons leven makkelijker en wordt pensioen weer inzichtelijk. Wij nodigen uw van harte uit om de rest van onze website op uw gemak door te lezen. Geen tijd? U kunt ook direct even contact opnemen voor een afspraak en wij praten u graag bij over onze mogelijkheden.