BPF-Struikelblokken

Oktober was voor ons een ongelooflijk leuke maand. Op uitnodiging van de Onderlinge ‘s-Gravenhage gaven wij 5 workshops over BPF-struikelblokken en de 6e volgt morgenochtend in Amsterdam.

BPF staat voor Bedrijfstakpensioenfonds. Belangrijk onderdeel van de workshops waren enkele casussen waaruit bleek dat een uitglijer met een BPF al snel is gemaakt. Uit de reacties uit de zaal maakten wij op dat veel pensioenadviseurs zich hierin herkennen. Met name de casussen waaruit bleek dat een hoofdzakelijkheidscriterium niet altijd van toepassing is, maakten veel los.

Het onderzoek of een bedrijf zich zou moeten aansluiten is, ingegeven door de complexiteit, een dankbaar onderwerp om je in te specialiseren. En dat is wat wij dan ook precies doen! In samenwerking met Nederlands Pensioenbureau uit Dordrecht bieden we in het NPB Noord-Holland de mogelijkheid om professionals zoals pensioenadviseurs, maar ook advocaten en accountants, te begeleiden in het BPF-vraagstuk. Binnen deze begeleiding doet een ieder waar hij goed in is om zodoende echte synergie te creëren.

Struikelt u ook over het BPF? U weet nu wat u moet doen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *