Over Pensioenadviesbureau Noord Holland BV

Wie wij zijn?

Pensioenadviesbureau Noord Holland BV is gestart op 1 juli 2015 en komt voort uit INTRAMAR intermediair uit Den Helder. Pensioen is een complexe materie en vraagt om specialistische kennis. Kennis die je alleen maar hebt als je je dagelijks bezig houdt met deze materie.

Wij zijn gevestigd in Andijk en bedienen van hieruit, maar niet beperkt tot, de gehele regio Noord-Holland en Flevoland. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn wij in staat iedere vraag over pensioen te behandelen. Van het opzetten van een pensioenregeling tot juridische ondersteuning bij ontslag of overnames.

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Deze deskundigheid wordt enerzijds gewaarborgd door de wettelijke opleidingseisen, aan de andere kant vinden wij deze waarborg niet ver genoeg gaan. Daarom hebben wij de accreditatie “gecertificeerd werkingsonderzoeker” (t.b.v. Bedrijfstakpensioenfondsen) en zijn wij aangesloten bij het Nederlands Pensioenbureau. Met deze aansluiting dagen wij onszelf uit een tweemaandelijkse update cursus te volgen. Hierdoor is onze kennis gegarandeerd actueel.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wij geloven erin dat ondernemingen, hoe groot of hoe klein ook, een bepaalde maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen. Aan de andere kant vinden wij dat een ieder voor zichzelf moet bepalen hoe hier vorm aan wordt gegeven. Wij doen dat op de volgende manier:

  • Afspraken worden zoveel mogelijk gecombineerd om brandstof en daarmee luchtvervuiling te besparen.
  • Wij laten de auto graag staan. Woont u in de directe omgeving, dan moet u er dan ook niet vreemd van op kijken als wij u op de fiets komen bezoeken.
  • Wij doen zoveel mogelijk digitaal. Papieren dossiers worden alleen aangehouden als het niet anders kan. En als het dan moet drukken wij uiteraard dubbelzijdig af.
  • Wij zetten ons in voor de gemeenschap. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot specialistische informatie over pensioenen. Daarom zullen wij bijeenkomsten organiseren waarbij men kosteloos of tegen een beperkte bijdrage informatie kan inwinnen. Houdt u hiervoor de agenda in de gaten.

Pensioenadviesbureau Noord Holland is een jonge onderneming die hopelijk nog veel gaat groeien. Naar mate onze onderneming groeit zullen wij hierop het MVO beleid afstemmen.

plantje

ONS NETWERK

Pensioenadviesbureau Noord Holland staat midden in de samenleving. Vanuit onze specialismes pensioen-communicatie, BPF-onderzoek en project support hebben wij een sterkt netwerk opgebouwd. Ons netwerk bestaat uit, advocaten, accountants, juristen, politici, beleidsbepalers, pensioenfondsbesturen en nog veel meer professionals die hun sporen op hun vakgebied hebben verdient.

Ook wij weten waar onze kracht ligt, maar vooral ook onze beperkingen. Wij weten waar onze kennis ophoudt, maar waar die van anderen verder gaat. Hierdoor zijn wij in staat ieder pensioenvraagstuk op te lossen. Daagt u ons uit? Neem dan snel contact met ons op!

SPONSORING

Pensioenadviesbureau Noord Holland is een jonge onderneming die er in geloofd dat ondernemingen een bepaalde publieke verantwoordelijkheid dragen. Naast het samenstellen van een beleid omtrent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij dat sponsoring van de juiste doelen onlosmakelijk verbonden is met ondernemerschap.

Omdat wij een nog zeer jonge organisatie zijn, zijn het aantal sponsor projecten nog zeer beperkt. Wij hopen hier de komende jaren nog veel vervolg aan te kunnen geven.

MAAIKE BOOGAARD

Maaike Boogaard is hét wielrentalent onder de vrouwen en gooit hoge ogen op diverse onderdelen van de sport. Maaike wil zich echter de komende tijd gaan specialiseren op het onderdeel tijdrit en daar is een nieuwe fiets voor nodig.

Als onderdeel van de actie “fiets voor een fiets” hebben wij een kleine bijdrage kunnen leveren, maar er is veel meer nodig. Gunt u dit talent ook een nieuwe fiets en daarmee een grotere kans op het wereldkampioenschap? Kijk dan op Talentbook . Hier kunt u alle informatie en tegenprestaties terugvinden.

Pensioenadviesbureau Noord Holland wenst Maaike in ieder geval alle succes van de wereld.