Privé Pensioen

bannerprivepensioen

 

Bent u ZZP’er, oftewel Zelfstandige Zonder Pensioen? U kunt zich afvragen of dat zo verstandig is. Als zelfstandige maakt u veel uren, werkt hard, maar aan het eind van de rit houdt u niets over. Ach ja, een AOW uitkering, maar daar moet u niet van willen leven.

Speciaal voor mensen die geen -of te kort- pensioen opbouwen bij een werkgever is er het Privé Pensioen. Het Privé Pensioen is een opbouwende Lijfrente. Dat wil zeggen dat de premie aftrekbaar is van de belasting en de uitkeringen te zijner tijd uitkering belast zijn. U heeft echter het voordeel dat de aftrek die u geniet procentueel hoger is dan de belasting die u later betaald. Dat is dus snel gewonnen!

Pensioenadviesbureau Noord Holland is volledig onafhankelijk in haar advies. In ons advies gaan wij niet uit van standaarden. Geen mens is gelijk, net als de financiële huishouding van dat mens. Daarom maken wij een uitgebreide inventarisatie van uw inkomen en uw lasten om zodoende een pensioenadvies op maat te kunnen geven.

Bij dat advies zit direct een rapport inbegrepen die u inzicht verschaft in uw inkomenssituatie, nu en in de toekomst. Duur? Wij vinden van niet en zijn overtuigd van ons kunnen. Daarom bieden wij op dit advies de “niet goed – geld terug” garantie.