Privé Pensioen

bannerprivepensioen

Bent u ZZP’er, oftewel Zelfstandige Zonder Pensioen? U kunt zich afvragen of dat zo verstandig is. Als zelfstandige maakt u veel uren, werkt hard, maar aan het eind van de rit houdt u niets over. Ach ja, een AOW uitkering, maar daar moet u niet van willen leven.

Speciaal voor mensen die geen -of te kort- pensioen opbouwen bij een werkgever is er het Privé Pensioen. Het Privé Pensioen is een opbouwende Lijfrente. Dat wil zeggen dat de premie aftrekbaar is van de belasting en de uitkeringen te zijner tijd uitkering belast zijn.

Door veranderende wet- en regelgeving kunnen de kosten voor een advies echter een drempel zijn om toch aan de slag te gaan. Daarom kunt u bij Pensioenadviesbureau Noord Holland voor uw Privé Pensioen advies kiezen uit twee service levels:

  • Full service
  • Light service

Binnen de ligt service level maken wij geen individuele marktvergelijking maar vergelijken wij de markt periodiek en kiezen hier één aanbieder met een product uit welke volgens ons de beste voorwaarden biedt. Hiervoor doen wij u dan een voorstel.

Omdat wij van mening zijn dat een Privé pensioen wel altijd bij u moet passen hebben wij ervoor gekozen twee soorten producten te selecteren. Een van deze producten is altijd op basis van sparen en de ander op basis van beleggen.

Bij de full service gaan wij verder. Wij bezoeken u persoonlijk en nemen de tijd om ons voorstel persoonlijk met u te bespreken. Daarnaast nemen wij zoveel mogelijk aanbieders mee in onze vergelijking.