Sponsoring

Pensioenadviesbureau Noord Holland is een jonge onderneming die er in geloofd dat ondernemingen een bepaalde publieke verantwoordelijkheid dragen. Naast het samenstellen van een beleid omtrent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij dat sponsoring van de juiste doelen onlosmakelijk verbonden is met ondernemerschap.

Omdat wij een nog zeer jonge organisatie zijn, zijn het aantal sponsor projecten nog zeer beperkt. Wij hopen hier de komende jaren nog veel vervolg aan te kunnen geven.

Onderstaand treft u onze sponsorprojecten aan:

Maaike Boogaard

sponsoringMaaike Boogaard is hét wielrentalent onder de vrouwen en gooit hoge ogen op diverse onderdelen van de sport. Maaike wil zich echter de komende tijd gaan specialiseren op het onderdeel tijdrit en daar is een nieuwe fiets voor nodig.

Als onderdeel van de actie “fiets voor een fiets” hebben wij een kleine bijdrage kunnen leveren, maar er is veel meer nodig. Gunt u dit talent ook een nieuwe fiets en daarmee een grotere kans op het wereldkampioenschap? Kijk dan op Talentbook . Hier kunt u alle informatie en tegenprestaties terugvinden.

Pensioenadviesbureau Noord Holland wenst Maaike in ieder geval alle succes van de wereld.